Discover Scuba Diving


DISCOVER SCUBA DIVING


Har du nogensinde drømt om, at kunne trække vejret under vandet og svæve vægtløs gennem vandet? Eller går du måske med tanker om, at få et dykkercertifikat, men vil have en smag på hvad dykning er, inden du melder dig til et Open water Diver kursus.  Hvis ja, så er Discover Scuba Diving noget for dig!

 

Kurset er delt op i 2 dele!

 

Teoretisk: Forklarer vi dig de vigtigste ting du skal være opmærksom på og vide inden du trækker vejret under vandet for første gang. Du får også forklaret de basale øvelser du skal lære under vandet og lidt om hvilke muligheder du har efter kurset.

 

Praktisk: Vi starter med, at vænne os til udstyret og lære de øvelser du har fået forklaret, i den lave ende af svømmebassinet. Når du behersker øvelserne og føler dig fortrolig under vandet, svømmer vi til den dybere ende, hvor du vil prøve at svæve vægtløs igennem vandet, og mærke hvor fantastisk det er, at kunne opholde sig under vandet uden at skulle til overfladen efter luft.

Efter kurset har du mulighed for at dykke i det åbne hav. Du skal dykke med en professionel dykker som eksempelvis en Divemaster eller Instruktør og til maksimum dybde på 12 meter. Det kan du gøre i 12 måneder før du igen skal tage kurset.

 

Varighed: 4 timer

 

Pris: 895,-

 

Inkluderet i prisen:


  • PADI info manual
  • Leje af udstyr under kurset
  • Adgang til svømmehallen i Vejen idrætscenter
  • Certificeringsgebyr

 

Ikke inkluderet i prisen:


  • Transport til/fra undervisning
  • Evt. helbredsundersøgelse hvis det kræves