Om Os

Hvem står bag...

Hvem står bag Vejen Dykkercenter...

Erfaring kan ikke købes!

Vejen Dykkercenter ejes og drives af Søren Lindstrøm. Firmaet har base i Vejen og har kunder fra hele Danmark.


Virksomheden blev startet i 2014 og står på fire ben:

 • Kurser og undervisning inden for PADI systemet til private.
 • Konsulent og underviser inden for sikkerhedkurser til offshore industrien og forsvaret.
 • Specialsyede dykkerrejser i mindre grupper.
 • Salg og service af dykkerudstyr.


Visionen med Vejen Dykkercenter: At give fascinationen og passionen for dykning videre til andre.


Vi sikre os, at der altid er focus sikkerheden. Det oplever du ved, at blive undervist i trygge rammer, små grupper, nyeste undervisningsprincipper og moderne udstyr, så du kan fokusere på indlæring og oplevelse.


Privat

Søren Lindstrøm har været fascineret af dykning siden han var 16 år og har altid været draget til havet. Det han oplevede ved dykning var eventyr og en spændende verden under havoverfalden. Senere blev det også til en fascination af teamarbejde, samarbejdet og planlægning med andre dykkere. Opleve nye kulturere og få livslange venskaber. Når Søren holder fri foregår det tit med familien i naturen og du vil også ofte kunne finde ham i dykkerudstyr ved Lillebælt og nyde noget af Danmarks bedste dykkerfarvand.

Sørens passion for dykning, bringer ham så ofte som muligt ud på spændende dykkerlokationer som fx. Rødehavet på “liveaboard” , hvor han bla. oplevede hammerhajer, definer, skildpadder i dybt og strømfuldt farvand. Dog vender han ofte tilbage til Thailand, hvor Similanøerne hører til favoriterne. "Når jeg sidder på en båd, på vej ud til en ny dykkerlokation så føler man sig priviligeret og lykkelig".


Certifikater / Uddannelse

Søren Lindstrøm har mere end 20 års erfaring som dykkerinstruktør.

Professionelt med undervisning,  planlægning af dykkerture, og som instruktør og sikkerhedsdykker ved Falck Safety Service” nu “RelyOn Nutec”.

Privat har Søren logget mere end 3000 dyk i Danmark, Europa, Asien og Caribien.


Underviser i følgende Specialkurser

 • Nitrox
 • Tørdragts dykning
 • Dybde dykning
 • Nat dykning
 • Vrag  dykning
 • U/V Navigation
 • Strøm dyk
 • Båd dykning
 • Aware coral reef conservation
 • U/V Naturalist
 • Opdrift i perfektion
 • Multilevel/ Computer dykning

Professionelt

Søren Lindstrøm blev i 1997 uddannet PADI instruktør og Sørens passion for dykning førte ham i første omgang til Indonesien og Thailand, hvor han i 10 år arbejdede som dykkerinstruktør, leder af et dykkercenter og som iværksætter med opbygning af et dykkercenter.

I 2008 vendte Søren tilbage til Danmark med familen, hvor drømmen om at starte sit eget dykkercenter begyndte at tage form. I 2014 startede Søren Vejen Dykkercenter, som et “con amore” projekt og virksomheden er siden stille og rolig vokset, så den i dag giver Søren mulighed for at arbejde med det hans passion for dykning.

Søren har undervist mere end 1000 kursister og i dag er mange af hans tidligere elever instruktører og divemastere der arbejder på dykkercentre rundt om i verden og er en del af hans store netværk inden for dykning. Som Master Instructor inden for PADI kan Søren undervise på alle niveauer indenfor PADI systemet og er med til at uddanne nye Divemastere og Instruktører.

I 2010 startede Søren som sikkerhedsinstruktør hos “Falck Safety Service” nu “RelyOn Nutec”, hvor han underviser kursister i sikkerhed og sikkerhed-procedurer i forbindelse helikoptertransport og søredning. Det er bl.a. kursister fra offshore- og vindmølleindustrien, det danske og svenske forsvar herunder specialstyrkerne. Det spændende ved det arbejde er, at vi arbejder med sikkerhed på et professionelt niveau, hvor de faglige krav er høje. Jeg elsker at arbejde intensivt med kursisterne for at de kan nå de mål der kræves for, at bestå de høje sikkerhedskrav. Det er udfordrende og utroligt givende når man arbejder med af gøre kursisterne trygge til, at kunne håndtere stressede og potentiel farlige situationer til havs.

Sikkerhed

I Vejen Dykkercenter gør vi alt for at sikkerheden er i top så du kan føle dig tryk og få den bedste oplevelse.

Når du er på kursus hos os, får du som en del af kurset din egen Scubapro våddragt, støvler og hansker. Vi bruger kun udstyr der er certificeret til koldt vand og der bliver regelmæssigt serviceret. Det er den bedste garanti for at der ikke opstår problemer med udstyret.. Det sikre den største sikkerhed og tryghed for dig og dine medkursister. Skulle uheldet være ude er Søren Lindstrøm uddannet førstehjælpsinstruktør inden for det amerikanske system “Emergency First Response”, Emergency First Response m. AED instruktør, Care for Children m. AED instruktør.


Søren Lindstrøm arbejder desuden som “Safety advisor” og sikkerhedsdykker ved “Falck Safety Service” nu “RelyOn Nutc”, hvor han underviser kursister i nødprocedurer og sikkerhed i forbindelse med helikoptertransport og søredning. Søren har kursister fra både offshore- og

vindmølleindustrien, helikoptertræning for det danske og svenske forsvar, herunder elitestyrkerne. Det betyder for dig, at du vil møde en instruktør som er vant til, at arbejde med mennsker i pressede, stressede situationer og med kursister fra virksomheder, som arbejder med høje standarder inden for sikkerhed.

I Vejen Dykkercenter er det altid Søren Lindstrøm du møder. Det er den bedste garanti for at sikkerhed, service og kvalitet er i top.

Firma Info

Pilevej 5,

6600 Vejen

+45 3049 6878

Undervisningsadresse:


Vejen Idrætscenter

Petersmendevej 1, 6600 Vejen

Besøg også hjemmesiden for Vejen idrætscenter her.

Copyright © All Rights Reserved - Vejen Dykkercenter.