Om Os

Hvem står bag...

Hvem står bag Vejen Dykkercenter...

Erfaring kan ikke købes!

Vejen Dykkercenter ejes og drives af Søren Lindstrøm. Firmaet har base i Vejen og har kunder fra hele Danmark.


Virksomheden blev startet i 2014 og står på fire ben:

 • Kurser og undervisning inden for PADI systemet til private.
 • Konsulent og underviser inden for sikkerhedkurser til offshore industrien
 • Specialsyede dykkerrejser i mindre grupper.
 • Salg og service af dykkerudstyr


Visionen med Vejen Dykkercenter: At give fascinationen for dykning videre til andre.


Vi sikre os at der altid er focus sikkerheden. Det oplever du ved, at du bliver undervist i trygge rammer, små grupper, nyeste undervisningsprincipper, så du kan fokusere på indlæring og opleve.


Privat

Søren Lindstrøm har været bidt af dykning siden han var 16 og har altid været fascineret af havet. Det der fangede ham ved dykning var eventyret ved at opleve en verden under havet. Senere blev det også det at være en delt et team, samarbejdet og afhængigheden af hinanden og

det at opleve nye kulturer og nye verdener under havet sammen med andre. Når Søren holder fri foregår det også tit med familien i naturen og du vil også ofte kunne finde ham i dykkerudstyr ved Lillebælt, hvor han nyder noget af Danmarks bedste dykkerfarvand.

Sørens passion for dykning, bringer ham så ofte som muligt ud på spændende dykkerlokationer senest Ægypten ved Rødehavet på et “liveaboard” til “Brother Islands”, hvor han bla. oplevede

hammerhajer, definer, skildpadder i dybt og strømfuldt farvand. Dog vender han altid tilbage til Thailand, hvor Similanøerne hører til favoriterne. "Når jeg sidder på både på vej ud til en ny dykkerlokation så føler jeg mig priviligeret og lykkelig".


Certifikater / Uddannelse

Søren Lindstrøm har mere end 20 års erfaring som dykkerinstruktør.

Professionelt med undervisning,  planlægning af dykkerture, og som instruktør og sikkerhedsdykker ved “Falck Safety Service” nu “RelyOn Nutec”.

Privat har Søren logget mere end 3000 dyk i Danmark, Europa, Asien og Caribien.


Underviser i følgende Specialkurser

 • Nitrox
 • Tørdragts dykning
 • Dybde dykning
 • Nat dykning
 • Vrag  dykning
 • U/V Navigation
 • Strøm dyk
 • Båd dykning
 • Aware coral reef conservation
 • U/V Naturalist
 • Opdrift i perfektion
 • Multilevel/ Computer dykning

Professionelt

Søren Lindstrøm blev i 1997 uddannet PADI instruktør og Sørens passion for dykning førte ham i første omgang til Thailand, hvor han i 10 år arbejdede som dykkerinstruktør, leder af et dykkercenter og som iværksætter med opbygning af eget dykkercenter på Phuket.

I 2008 vendte Søren tilbage til Danmark med familen, hvor drømmen om at starte sit eget dykkercenter begyndte at tage form. I 2014 startede Søren Vejen Dykkercenter som et “con amore” projekt og virksomheden er siden vokset stille og rolig, så den i dag giver Søren mulighed for at arbejde med det han elsker.

Søren har undervist mere end 1000 kursister og I dag underviser mange af Sørens tidligere elever arbejder på dykkercentre rundt om i verden og er en del af Sørens store netværk inden for dykning. Som Master Instructor inden for PADI kan Søren undervise på alle niveauer inden for PADI og er

med til at uddanne nye instruktører.

I 2010 startede Søren som sikkerhedsinstruktør hos “Falck Safety Service” nu “RelyOn Nutec”, hvor han underviser kursister i sikkerhed og sikkerhed-procedurer i forbindelse helikoptertransport og søredning. Det er bl.a. kursister fra offshore- og vindmølleindustrien, det danske og svenske forsvar herunder specialstyrkerne. Det spændende ved det arbejde er, at vi arbejder med sikkerhed på et professionelt niveau, hvor de faglige krav er høje. Jeg elsker at arbejde intensivt med kursisterne for at de kan nå de mål der kræves for, at bestå de høje sikkerhedskrav. Det er udfordrende og utroligt givende når man arbejder med af gøre kursisterne trygge i at kunne håndtere stressede og potentiel farlige situationer til havs.

Sikkerhed

I Vejen Dykkercenter gør vi alt for at sikkerheden er i top så du kan føle dig tryk og få den bedste oplevelse.

Når du er på kursus hos os får du som en del af kurset din egen Scubapro våddragt, maske og snorkel som er godkendt dykning i koldt vand. Vi bruger der ud over kun udstyr certificeret til koldt vand og bliver regelmæssigt serviceret. Det er den bedste garanti for at der ikke opstår problemer med udstyret.. Det sikre den største sikkerhed og tryghed for dig og dine medkursister. Skulle uheldet være ude er Søren Lindstrøm (som altid er med på kurserne) uddannet førstehjælpsinstruktør inden for det amerikanske system “Emergency First Response”, Emergency First Response m. AED instruktør, Care for Children m. AED instruktør.

Søren Lindstrøm arbejder desuden som “Safety advisor” og sikkerhedsdykker ved “Falck Safety Service” nu “RelyOn Nutc”, hvor han underviser kursister i nødprocedurer og sikkerhed i forbindelse med helikoptertransport og søredning. Søren har kursister fra både offshore- og

vindmølleindustrien, helikoptertræning for det danske og svenske forsvar, herunder elitestyrkerne. Det betyder for dig, at du vil møde en instruktør som er vant til at arbejde med mennsker i pressede og stressede situationer og med kursister fra virksomheder, som arbejder med de højeste standarder inden for sikkerhed.

I Vejen Dykkercenter er det altid Søren Lindstrøm du møder. Det er den bedste garanti for at sikkerhed, service og kvalitet er i top.

Firma Info

Hvedevænget 22,

6600 Vejen

+45 3049 6878

Undervisningsadresse:


Vejen Idrætscenter

Petersmendevej 1, 6600 Vejen

Besøg også hjemmesiden for Vejen idrætscenter her.

Copyright © All Rights Reserved - Vejen Dykkercenter.