Rejser

Rejser

OPLEV THAILAND

Farverige koralrev der summer af liv, og en artsrigdom der er karakteristisk for asien. Vi dykker ved utrolig flotte Similan, Surin, Koh Bon, Red- og Purple Rock et af Thailands beste dykkersteder og Phi Phi øerne i det sydlige Andamanerhav. Her er attraktioner under vandet lige så store som over vandet. Vi dykker fra liveaboard eller du kan vælge at bo på resort og tage på dagsture. Uanset hvad du vælger, vil du se nogle af de bedste dykkersteder i Thailand. Havet er 28 C, klart og blåt hele året rundt. Man kan dykker året rundt, men man skal undgå september og oktober, hvor nord-vest monsoonen ankommer og medbringer kraftige vinde og hyppig regnvejr.

 

Sæson: Hele året

(Regntid September - October)

 

Resort dykning

 

Koh Lanta er en flot tropisk ø som tiltrækker dem, der både vil opleve den afslappede stemning karakteristisk for Thailand, men og også have muligheden for spændende aktiviterer. Dykningen er vaieret og for begynder og erfaren dykker. Flotte koraller, vrag og smukke øer gør det ideelt for hele familien. Koh Lanta ligger på den syd-vestlige side af Thailand ud imod Andamaner havet. Her er hvide sandstrande masser af sightseeing samt en flot og varieret dykning og snorkling.

 

Dette er en tur for hele familien. Efter en dags dykning eller snorkling kan man slappe af på en af de mange resturanter og smage på det berømte thailandske køkken og nyde den fantastiske solnedgang. Kun få timers kørsel fra Phuket kan man opleve tropisk regnskov på ryggen af en elefant eller man kan vælge en dags shopping et det nærlæggende indkøbscenter eller bare nyde udsigten fra stranden få minutter fra hotellet.

Liveaboard

 

En dykkerferie med liveaboard henvender sig til dykkere der vil opleve afsidesliggende dykkersteder, hvor dagene går dykning, spidse, hygge og sove og det gentagerne vi i 5 dage. Vi kommer til alle de bedste dykkersteder i Thailand, hvor nogle hører til asiens bedste. Områderne vi dykker i er Marine National Parker der er under beskyttelse. Det betyder stor artsrigdom og nogle af de smukkeste ubeboede øer i sydøst-asien. Her finder du uberørt tropisk regnskov og hvide sandstrande vi for mulghed for at besøge. Man kan forlænge turen med ekstra dage i land.

 

Dato: Individuelt efter tidsplan

Antal dage: 5 dage

Liveaboard: M/V Diverace

Antal dyk: 14

 

OPLEV RØDEHAVET

Rødehavet er blandt verdens bedste dykkersteder. Her finder du alt fra små farverige koralrev med tusinder af farvestrålende fisk. Overvældende "dropoffs" hvor du møder forskellige haj arter bl.a. er der gode mulighder for at se Hammerhaj, Oceanisk hvidtippet haj, Silkehaj, Hvidtippet revhaj og Rævehajen. Koralrevene er stort set uberørt og jomfruelige og pga. af det rene vand, de store dybder og havstrømmene voksker korallerne til enorme størrelser. I Rødehavet det er ikke ualmindeligt med sigt på 25-40 meter. Der kan ofte være kraftige havstrømme og stærk vind på overfladen. Man dykker oftest fra gummibåde der bringer en tæt på revet. For at få det bedste ud af dykning anbefaler jeg, at du som minimum er Advanced Open Water Diver med min. 35 dyk. Derudover erfaring med nat-, dybde- og strømdyk en fordel.

 

Du kan arrangere din rejse individulet eller deltage i vores grupperejse. Alle kan deltage i vores grupperejser så længe der er plads. Blive en del af vores fællesskab og hyggelige samvær. Det giver rejsen en ekstra dimention og trykhed, hvis det er første gang du skal afsted.

Dette års grupperejse tager os til den sydlige del af Rødehavet til øverne Rocky, Zarbargad og St. john. Dykningen er varieret mellem vægdyk, koralhaver enkelte huler og vrag vil der også være mulighed for. Der er gode muligheder for, at se flere forskellige hajarter deriblandt Hammerhajer. Vi kommer også til lave rev med farvestrålende koraller og makro og med en god bestand af skildpadder.

 

Liveaboard

 

Grupperejse: Åben for tilmelding.

Dato: 6 september, 2019

Antal dage: 7 dage

Liveaboard: M/V Golden Dolphin III

Destination: Rocky isl., Zabargad isl., og St. John isl.

Antal dyk: 18

 

Prisen er inklusiv:

 

 

OPLEV MALDIVERNE

Øerne har altid være blandt top destinationerne i dykkerverdenen. Det er ikke uden grund! Her findes alt, hvad et dykker hjerte begære. Dybe vægge, farvestrålende koralrev og alle de store fisk enhver dykker drømmer om og med en gennemsnitlig sigt på 25-30 meter er det virkelig en tur, man sent ville glemme.

 

Sæson: hele året

 

Du kan arrangere din rejse individulet eller deltage i vores grupperejse. Du kan vælge at dykke fra liveaboard eller fra resorts.

 

Sæson: hele året

 

Liveaboard

 

Dato: Individuelt efter tidsplan

Grupperejse: dato kommer!

 

Antal dage: 7 dage (kan forlænges på resort)

Liveaboard: Emperor Voyager

Antal dyk: ca 17

TILMELDING

 
 
 
 

Firma Info

Hvedevænget 22,

6600 Vejen

+45 3049 6878

Undervisningsadresse:

 

Vejen Idrætscenter

Petersmendevej 1, 6600 Vejen

Besøg også hjemmesiden for Vejen idrætscenter her.

Copyright © All Rights Reserved - Vejen Dykkercenter.