Burma

Burma

OPLEV ET TROPISK PARADIS

Burma eller Myanmar har altid være blandt top destinationerne i dykkerverdenen.

Vi dykker Mergui Archipelago fra syd og helt op til det nordlige dykkersted "Black Rock"  gigantisk stor kegleformet klippen. Her har du chancen for at se Mantarokker, mange Mantarokker. Biologer kommer hvert år for, at mærke disse blide kæmper. Hvert dyk ser du også hugtandstun, ranglefisk og hvid-, sølv- eller sorttippede hajer for blot at nævne nogle få ud af mange fiskearter, der findes på dette fantastiske dykkersted.

Dertil kommer god makrodykning med bla. søheste, blæksprutter og tudsefisk og hvis vi er bare lidt heldige får vi mulighed for at dykker med hvalhajer som det er højsæson for i marts og april.


Sæson: november til aprilLiveaboard


En dykkerferie med liveaboard henvender sig til dykkere der vil opleve afsidesliggende dykkersteder, hvor dagene går dykning, spidse, hygge og sove og det gentagerne vi i 6 dage. Man kommer til de bedste dykkersteder i Burma, hvor nogle hører til asiens bedste. Vi dykker i en Marine National Parker der er under beskyttelse. Der er stor artsrigdom og nogle af de smukkeste ubeboede øer i sydøst-asien. Her finder du uberørt tropisk regnskov og hvide sandstrande vi for mulghed for at besøge.Dato: Afventer

Liveaboard: The Phinisi

Antal dage: 8 dage / 7 nætter

Antal dyk: 22

 
 
 
 
 

TILMELDING