Rejser

Rejser

EN VERDEN AF OPLEVELSER

 

Når vi lærer at dykke bliver vi fascineret af det univers vi opdager under havets overflade. Vi får en interesse og nysgerrighed for, hvad man kan opleve andre steder i verden. Vi drages af historier om farvestrålende koralrev, krystalklart vand og de “helt store” Hajerne, Mantarokkerne, Hvalhajerne og store stimer af fisk der skygger for solens stråler. Findes det virkeligt?

 

  • De første spørgsmål melder sig.
  • Hvor skal jeg tage hen?
  • Hvornår skal jeg tage afsted?
  • Hvad koster det?
  • Hvem skal jeg dykke med?
  • Hvad med udstyr, visa, forsikring, transport, ophold m.m.

 

Man kan selvfølgelig tage afsted selv og samle sine egen erfaring. Du kan også vælge og tage med Vejen Dykkercenter og nyde godt af mine mange års personlig erfaring med at dykke i udlandet. Jeg laver specialsyede grupperejse der lever op til dine forventninger. Du får en grundig vejledning i, hvad du kan forvente at opleve, og ikke mindst, hvad der kræves af dig i forhold til erfaring og uddannelsesniveau. Jeg sørger for alt det praktiske og finder det rigtige resort, liveaboard og årstid. Jeg er med på alle rejser, det sikre dig en personlig service, tryghed og svar på de spørgsmål der kommer undervejs.

 

 

Hvilke muligheder har du?

 

Resort

Du kan dykke med udgangspunkt fra et resort, hvor du og bor og opholder dig når du ikke er på dykkertur. Typiske er der mulighed for 2-3 dyk om dagen, hvor man returnerer til resortet mellem hvert dyk. Du kan skræddersy dit ophold med hvor mange dyk du ønsker og kryddere dagene med udflugter eller afslapning ved stranden. Her kan alle være med, hvad enten du er begynder eller erfaren dykker. Der er mange dykkersteder, at vælge imellem, og man finder et sted der passer til dit niveau.

 

Liveaboard

Du kan dykke fra liveaboard, hvor du bor ombord på båden. Man sejler typisk længere væk til fjerntliggende dykkersteder. Det stiller krav til din erfaring, men man vil opdelt i grupper der passer til ens niveau. Det kræves ofte at man er Advanced Open Water Diver og have min 30 dyk. Turene er mellem 4-7 dage og med 3-4 dyk om dagen med mulighed for natdyk. Der vil være dyk til 30 m og vragdyk kan også være planlagt. Det er også her chancen er størst for at se havets helt store som hajer, mantarokker og hvalhajer m.m.

 

 

 

 

 

TILMELDING

 
 
 
 

Firma Info

Hvedevænget 22,

6600 Vejen

+45 3049 6878

Undervisningsadresse:

 

Vejen Idrætscenter

Petersmendevej 1, 6600 Vejen

Besøg også hjemmesiden for Vejen idrætscenter her.

Copyright © All Rights Reserved - Vejen Dykkercenter.