Rejser

Rejser

Resort

Du kan dykke med udgangspunkt fra et resort, hvor du og bor og opholder dig når du ikke er på dykkertur. Typiske er der mulighed for 2-3 dyk om dagen, hvor man returnerer til resortet mellem hvert dyk. Du kan skræddersy dit ophold med hvor mange dyk du ønsker og kryddere dagene med udflugter eller afslapning ved stranden. Her kan alle være med, hvad enten du er begynder eller erfaren dykker. Der er mange dykkersteder, at vælge imellem, og man finder et sted der passer til dit niveau.




Liveaboard

Du kan dykke fra liveaboard, hvor du bor ombord på båden. Man sejler typisk længere væk til fjerntliggende dykkersteder. Det stiller krav til din erfaring, men man vil opdelt i grupper der passer til ens niveau. Det kræves ofte at man er Advanced Open Water Diver og have min 30 dyk. Turene er mellem 4-7 dage og med 3-4 dyk om dagen med mulighed for natdyk. Der vil være dyk til 30 m og vragdyk kan også være planlagt. Det er også her chancen er størst for at se havets helt store som hajer, mantarokker og hvalhajer m.m.

EN VERDEN AF OPLEVELSER


Når vi lærer at dykke bliver vi fascineret af det univers vi opdager under havets overflade. Vi får en interesse og nysgerrighed for, hvad man kan opleve andre steder i verden. Vi drages af historier om farvestrålende koralrev, krystalklart vand og de “helt store” Hajerne, Mantarokkerne, Hvalhajerne og store stimer af fisk der skygger for solens stråler. Findes det virkeligt?


  • De første spørgsmål melder sig.
  • Hvor skal jeg tage hen?
  • Hvornår skal jeg tage afsted?
  • Hvad koster det?
  • Hvem skal jeg dykke med?
  • Hvad med udstyr, visa, forsikring, transport, ophold m.m.


Man kan selvfølgelig tage afsted selv og samle sine egen erfaring. Du kan også vælge og tage med Vejen Dykkercenter og nyde godt af mine mange års personlig erfaring med at dykke i udlandet. Jeg laver specialsyede grupperejse der lever op til dine forventninger. Du får en grundig vejledning i, hvad du kan forvente at opleve, og ikke mindst, hvad der kræves af dig i forhold til erfaring og uddannelsesniveau. Jeg sørger for alt det praktiske og finder det rigtige resort, liveaboard og årstid. Jeg er med på alle rejser, det sikre dig en personlig service, tryghed og svar på de spørgsmål der kommer undervejs.


Hvor skal rejsen gå hen?


Mulighederne er heldigvis talrige. Det afhænger i første omgang dit erfaringsniveau og derefter dit budget, hvis oplevelsen skal leve op til dine forventninger. Jeg tilbyder vejledning der tager udgangspunkt i netop de to aspekter.


Egypten - Rødehavet

Rødehavet ligger kun 4-5 timers flyvning fra Danmark. Her kan du opleve verdensklasse dykning for et rimeligt budget 11 - 13.000 kr for 7 dages liveaboard inkl fly. For at komme til de bedste steder kræver det en liveaboard tur på 7-11 dage. Efter 10-12 timers sejlads kan du se fantastiske vrag fra 2nd verdenskrig hovedsagelig i den nordlige del og verdensklasse koralrev i den sydlige del og med mulighed for at se forskellige hajarter og uberørte koralrev. Det kræver fortrolighed med dybde, strøm og vragdykning derfor skal du som min. være Advanced Open Water Diver og have min. 35 dyk for at sikre dig en sikker og fortrolig oplevelse.




Thailand - Andamanerhavet

Kao Lak og Phuket ligger 11-14 timers flyvning fra Danmark og er udgangspunktet for alt dykning fra liveaboard i det sydlige Andamanerhav. Det bedste dykning foregår fra liveaboard i 4-7 dage ca 6 timers sejlads fra fastlandet til budget fra 15- 18.000 kr inkl. fly. Dykning er varieret og med mulighed for at se Mantarokker og Hvalhaj, men der er ikke nævneværdige vrag. Her kan alle være med, med jeg anbefaler Advanced Open Water kurset så du prøver bl.a nat- og dybdedykning.  Turen kan kombineres med udflugter i land før og efter liveaboard. Man kan også se andre dele af Thailand det er både billigt og nemt at rejse i Thailand.


Maldiverne

Atollerne ligger 8-10 timers flyvning fra Danmark i det indiske ocean. Dykningen kan foregår fra resort eller liveaboard og alle af en meget høj standard. Jeg arrangere dykning fra liveaboard, men kan kombineres med ophold i land efter turen. Bugettet ligger på 16 - 21.000 kr for 8 dages liveaboard.  Dykningen foregår ved øde atoller, hvor der er en stor koncentration af hajer og man ser regelmæssigt Hvalhajer og Mantarokker. En tur for dig der vil se de "helt store". Kræver Advanced Open Water Diver og 35 dyk for sikre dig en sikker og fortrolig oplevelse.




TILMELDING

 
 
 
 
 

Firma Info

Pilevej 5,

6600 Vejen

+45 3049 6878

Undervisningsadresse:


Vejen Idrætscenter

Petersmendevej 1, 6600 Vejen

Besøg også hjemmesiden for Vejen idrætscenter her.

Copyright © All Rights Reserved - Vejen Dykkercenter.