Thailand

Thailand

OPLEV ØSTENS MYSTIK

Farverige koralrev der summer af liv, og en artsrigdom der er karakteristisk for asien. Vi dykker ved utrolig flotte Similan, Surin, Koh Bon, Red- og Purple Rock et af Thailands beste dykkersteder og Phi Phi øerne i det sydlige Andamanerhav. Her er attraktioner under vandet lige så store som over vandet. Vi dykker fra liveaboard eller du kan vælge at bo på resort og tage på dagsture. Uanset hvad du vælger, vil du se nogle af de bedste dykkersteder i Thailand. Havet er 28 C, klart og blåt hele året rundt. Man kan dykker året rundt, men man skal undgå september og oktober, hvor nord-vest monsoonen ankommer og medbringer kraftige vinde og hyppig regnvejr.


Sæson: Hele året

(Regntid September - October)


Resort dykning


Koh Lanta er en flot tropisk ø som tiltrækker dem, der både vil opleve den afslappede stemning karakteristisk for Thailand, men og også have muligheden for spændende aktiviterer. Dykningen er vaieret og for begynder og erfaren dykker. Flotte koraller, vrag og smukke øer gør det ideelt for hele familien. Koh Lanta ligger på den syd-vestlige side af Thailand ud imod Andamaner havet. Her er hvide sandstrande masser af sightseeing samt en flot og varieret dykning og snorkling.


Dette er en tur for hele familien. Efter en dags dykning eller snorkling kan man slappe af på en af de mange resturanter og smage på det berømte thailandske køkken og nyde den fantastiske solnedgang. Kun få timers kørsel fra Phuket kan man opleve tropisk regnskov på ryggen af en elefant eller man kan vælge en dags shopping et det nærlæggende indkøbscenter eller bare nyde udsigten fra stranden få minutter fra hotellet.

Liveaboard


En dykkerferie med liveaboard henvender sig til dykkere der vil opleve afsidesliggende dykkersteder, hvor dagene går dykning, spidse, hygge og sove og det gentagerne vi i 5 dage. Vi kommer til alle de bedste dykkersteder i Thailand, hvor nogle hører til asiens bedste. Områderne vi dykker i er Marine National Parker der er under beskyttelse. Det betyder stor artsrigdom og nogle af de smukkeste ubeboede øer i sydøst-asien. Her finder du uberørt tropisk regnskov og hvide sandstrande vi for mulghed for at besøge. Man kan forlænge turen med ekstra dage i land.


Dato: Individuelt

Antal dage: 5 dage

Liveaboard: M/V Diverace

Antal dyk: 14


 
 
 
 
 

TILMELDING

Firma Info

Pilevej 5,

6600 Vejen

+45 3049 6878

Undervisningsadresse:


Vejen Idrætscenter

Petersmendevej 1, 6600 Vejen

Besøg også hjemmesiden for Vejen idrætscenter her.

Copyright © All Rights Reserved - Vejen Dykkercenter.